Bus Simulator Ultimate Mobil

Bus Simulator Ultimate Mobil 

Bus Simulator Mobil

Oyunun firması daha önceden Truck Simulator 2018 Europe oyununu piyasa sürmüştü. Oyun büyük bir kitleye sahip oldu ve çoğu kişi tarafından zevkle oynanmaya başladı. Firmanın başarıyı yakalamasından sonra yeni bus simulator ultimate oyununu geliştirmeye başladılar. Oyunu geliştirme işleminin sonunda firma çıkarttığı oyunla birlikte diğer rakiplerini geride bıraktı.

Oyun içerisinde şirketimiz var ve bize ait olan otobüsleri kullanarak oyunda ilerleme kaydediyoruz. Oyun içerisinde ülkelerin arasında Türkiye’ninde bulunduğu ülkelerde şirket kurarak tüm dünyaya hükmetmeye ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Türkiye otogarları içerisinde olmak üzere farklı ülkelere ve şehirlere gidip seyahat yapmanız gerekiyor. Oyunun verdiği bir zevk ile otobüs kullanıyoruz ve para kazanıyoruz. 

Oyun içerisinde sürüşünüze yolculardan tepki aldığınız için dikkatli ve konforlu bir sürüş sergilemeniz gerekiyor. Yolcuları rahatsız etmenizi tavsiye etmeyiz. Oyunun içerisinde Türkçe dil desteği olduğu gibi seslendirmelerde mevcuttur. Hiç yabancılık çekmeden kendinizi oyuna vererek keyifli vakit geçirebilirsiniz.